Hjemme hos Carina Isachsen

FOTO: Carina Isachsen / @jokernord

Carina Isachsen jobber som kabinansatt i Widerøe. Opprinnelig utdannet sykepleier. Sammen med sin sønn på 11 og datter på snart 9 bor de i en stilren tomannsbolig. Vi har vært så heldig å få stilt henne noen spørsmål om interiør og livet i hennes hjem.Hvordan vil du beskrive interiørstilen din?
Den er nok ganske stilren og skandinavisk, men det må være myk minimalisme i den forstand at det er koselig. Jeg er svak for gråblå og grønn, og hver vår og sommer elsker jeg rosa! 

SJENK, FRA IKEA. HVIT LAMPE PHANTELLA, FRA LOUIS POULSEN. STRAND KUNSTTRYKK, FRA HOLVIKS. POCKET HYLLE, FRA STRING.

Hva liker du best med hjemmet ditt?
At det er så lyst og luftig i oppholdsrommet. Vi har det forholdsvis høyt under taket og har i tillegg store vinduer, og det gir et fantastisk lys! Det aller beste dog er selvsagt de som bor der!

 

SPISEBORD, FRA HOME & COTTAGE. STOLER FRA HAY OG EAMES. LANDEGODE POSTER , FRA HOLVIKS.

Hvor liker du best å være i hjemmet ditt?
Favorittstedet i huset er i sofakroken og da gjerne med fyr i ovnen, kaffe i koppen og en god film på TV sammen med barna mine! Da er livet godt! 

TOPPSKARV OG HVITVEIS POSTER, FRA HOLVIKS. SOFA, FRA IKEA. GYNGESTOL, FRA EAMES.


Hva ønsker du deg til boligen akkurat nå?
Jeg drømmer for øyeblikket om en spisebordssofa, for å gjøre spiseområdet enda koseligere.HYLLE, FRA DARE TO DESIGN. HORISONT SERVERINGSBRETT, FRA HOLVIKS

Hva var det siste du kjøpte til boligen?
Mitt siste kjøp var en fantastisk matte til gangen, som jeg hadde ønsket meg lenge. Jeg har i det hele tatt få impulskjøp til huset.

DOTS, FRA MUUTO. FISKEREN HANDLENETT, FRA HOLVIKS. MATTE, FRA HEYMAT.

Hva var det siste du pusset opp?
Storebror har akkurat fått rommet sitt malt, og neste plan er maling av gangen. Maling er heldigvis en enkel og forholdsvis billig måte å fornye på, og når jeg får ånden over meg, elsker jeg å pusle med slike prosjekter! 

ROSE SERVERINGSBRETT, FRA HOLVIKS. FJØL OG OLJE, FRA NICOLAS VAHÈ. ROSE KJØKKENHÅNDUK, FRA HOLVIKS.

Hva gjør du på fritiden?
Da trener jeg CrossFit, treffer venner, følger opp ungenes fritidsaktiviter eller bare koser meg hjemme sammen med dem eller med et eller annet lite prosjekt

FØLG CARINA ISACHSEN PÅ INSTAGRAM: @jokernord
FOTO: Carina Isachsen